Cămara Naturii are:

Identitate confirmată.

Producător verificat.

Alte certificate confirmate.

Contact:

Distribuie:

Gem de caise

comandă minimă: 100lei

Vezi de asemenea si cele 5 de produse ale producătorului
  • Livrare la domiciliu.

  • Livrare produse în țară.Produse Agroalimentare

Dulcețuri
1
Gem de caise (235 buc)
Vezi detalii
17 lei
2
Dulceață de vișine (235 g)
Vezi detalii
19 lei
3
Dulceață de nuci verzi (235 g)
Vezi detalii
23 lei
4
Dulceață de cireșe amare (235 g)
Vezi detalii
22 lei
5
Dulceata de ardei iute (235 g)
Vezi detalii
17 lei
Siropuri și sucuri
6
Sirop de Brad (300 ml) 19.5 lei

Descriere gospodărie

Cine suntem?
Ea este un farmacist cu experiență, pasionată de tot ceea ce natura are mai bun să ne ofere. De asemenea, ne ajută să obținem produse care să-și păstreze proprietățile cât mai bine și ne oferă informații interesante și prețioase despre beneficiile fructelor și ale legumelor pe care le folosim.
Eu sunt economist, iubitor al obiceiurilor neaoșe și al rețetelor tradiționale, curate, naturale.
Cel mic este cel mai bun critic și degustător al dulcețurilor de casă.
Împreună suntem cei care au înființat Cămara Naturii, o afacere de familie și locul unde știința, natura și tradiția merg mână-n mână.


Cum a început totul?
O seară plăcută, petrecută între prieteni, la cină. După masă, a urmat desertul: clătite parfumate, delicate și un borcan de dulceață, „ales pe sprânceană”, de la un producător renumit. Toată lumea avea așteptările unui produs de top, gustul copilăriei și al dulcețurilor făcute de bunici. Din păcate, am rămas toți cu un gust amar, dar am primit și imboldul de care aveam nevoie pentru a pune bazele propriei băcănii. De atunci, am promis că nicio clătită nu va mai avea de suferit din cauza unui gem de slabă calitate.
În viziunea noastră, alimentația naturală, curată, cu ingrediente puține, de calitate superioară, ar trebui să fie grija tuturor producătorilor din industria alimentară. Noi, cel puțin, ne-am ales ca misiune crearea unor produse de top, în segmentul producerii de alimente conservate (dulcețuri, siropuri ș.a.).


De ce să alegeți produsele de la Cămara Naturii?
Avem toate motivele din lume pentru a vă convinge de ce avem cele mai bune produse. Dar adevărul este că vă veți convinge singuri, de la prima linguriță.
Promisiunea noastră este calitatea desăvârșită, fără compromisuri, a tuturor produselor. Ne alegem materia primă doar de la furnizori de încredere, locali, care nu utilizează chimicale în creșterea fructelor și a legumelor. Întotdeauna producem doar câteva kilograme din fiecare sortiment de dulceață, pentru a nu altera în niciun fel produsul final. Și acordăm o deosebită atenție ingredientelor – dulceață fără conservanți, doar cu arome naturale oferite de natură: zeamă de lămâie, batoanele de vanilie bourbon sau ghimbir.

vezi mai mult