Politica de confidențialitate

Asociația Creștem România Împreună asigură confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site. 

Asociația Creștem România Împreună poate colecta date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site, în condițiile în care utilizatorii consimt la a dona o sumă către acest proiect. În acest caz, Asociația Creștem România Împreună colecteaza numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil si adresa utilizatorului.

Asociația Creștem România Împreună mai poate colecta adrese de e-mail prin intermediul formularului de înregistrare în baza de date de utilizatori care doresc să primească newsletter-e din partea noastră. Însă, Asociația Creștem România Împreună permite dezabonarea de pe listele de corespondență electronică. 

Asociația Creștem România Împreună nu comercializează și nu transmite către terți datele cu caracter personal furnizate pe acest site. 

Informațiile publicate pe acest site sunt publice și pot fi utilizate în scopuri educaționale și informaționale, cu menționarea sursei - Asociația Creștem România Împreună.

ÎMPREUNÄ‚ CREȘ˜TEM ROMÂNIA