Rusolei are:

Identitate confirmată.

Autorizații DSV confirmate.

Contact:

Distribuie:

Rusolei

  • Livrare produse în țară.



Produse Agroalimentare

Siropuri și sucuri
1
Suc de măr (3 l) 24 lei
2
Suc de măr cu morcov și sfeclă roșie (3 l) 27 lei
3
Suc natural de mere (5 l) 35 lei
4
Suc de mere si morcov (3 l) 27 lei

Anunțuri

  • Suntem o familie de gospodari din Râșnov. Activitatea noastră se desfășoară la livadă familiei din Poiana mărului unde unde avem o livadă de aproximativ două hectare. Majoritari în livada noastră sunt

    Data: 12.01.2022

Descriere gospodărie

"Suntem o familie de gospodari din Râșnov. Activitatea noastră se desfășoară la livada familiei din Poiana Mărului, unde avem o livadă de aproximativ două hectare. Majoritari în livada noastră sunt merii din diverse soiuri, însă am plantat și peri, nuci, gutui, zmeuri și afini. Am pornit de la o pasiune comună, de la dorința de a învăța și de a petrece timp cu familia și am reușit în decurs de câțiva ani să dezvoltăm acest mediu armonios unde învățarea se îmbină cu succes cu destinderea și cu binemeritata evadare din cotidianul urban pentru a obține acest produs de o calitate superioară care reflectă pe deplin eforturile, munca și sacrificiile investite în ultimii ani.
Pentru a asigura un standard de calitate înalt al produsului finit, s-a plecat de la premisa că fiecare pas din lanțul de producție de la plantă, tăieri, stropiri, fertilizare, irigații și până la cules și procesarea fructelor este făcut cu responsabilitate deplină față de pasiunea noastră și de promisiunea de a livra un produs superior. Investițiile au fost majore, în special în partea de procesare a fructelor.
Întreaga instalație de procesare a fost importată din Italia, este construită în întregime din oțel inoxidabil alimentar și este gândită în așa fel încât interacțiunea directă a operatorului cu produsul să fie minimală, ca produsul finit să fie unul complet sigur pentru consumatori.
Dezvoltarea și învățarea continuă ne definesc, astfel, planul nostru este să ne dezvoltăm portofoliul cu mai multe produse din fructe, diverse mix-uri de sucuri, dar nu suntem dispuși să facem compromisuri în acest sens, astfel la acest moment ne concentram pe cele 3 produse care ne-au consacrat în rândul clienților noștri: 𝙨𝙪𝙘 𝙙𝙚 𝙢𝙚𝙧𝙚, suc de 𝙢𝙚𝙧𝙚 cu 𝙢𝙤𝙧𝙘𝙤𝙫𝙞 și suc de 𝙢𝙚𝙧𝙚 cu 𝙢𝙤𝙧𝙘𝙤𝙫𝙞 și 𝙨𝙛𝙚𝙘𝙡𝙖."

vezi mai mult