Soriol are:

Producător verificat.

Autorizații DSV confirmate.

Zile de livrare

Am Livrare In Tara:1

Contact:

Distribuie:

Ulei presat la rece din floarea soarelui

comandă minimă: 50lei

Vezi de asemenea si cele 4 de produse ale producătorului
  • Livrare la domiciliu.

    Verificați programul

  • Livrare produse în țară.

Anunțuri

  • Ulei presat la rece din cele mai curate si mai bune semințe de floarea soarelui sau canepa

    Data: 23.06.2020

Descriere gospodărie

Tradiția noastră începe în Bucovina
Uleiurile presate la rece au început să apară pe piața noastră după anii ’90 iar apoi, treptat lumea a început să le aprecieze. Uleiurile obținute prin presare la rece pot fi asociate unui stil de viață sănătos și echilibrat ce aduc în alimentație toată bogăția naturală a semințelor din care sunt obținute. Acest ulei este obținut prin procedee mecanice, fără a folosi chimicale sau temperaturi ridicate, astfel oferind ceva foarte important: sănătate. Consumate în mod echilibrat, uleiurile presate la rece au un efect benefic asupra ficatului, a pielii și sunt foarte utile pentru menținerea echilibrului hormonal. Uleiul presat la rece are un rol important în alimentație, este bogat în acizi grași polinesaturaţi, în vitamine, minerale şi antioxidanți, poate preveni cancerul, are un efect benefic asupra sistemului imunitar, îmbunătățește sănătatea inimii și a sistemului nervos.De la selecția materiei prime, până la produsele livrate clienţilor, urmărim atent fiecare pas al procesului de producţie pentru a asigura consumatorilor produse de cea mai bună calitate, iar satisfacţia clienţilor noştri ne ajută să luăm deciziile optime pentru îmbunătățirea calităţii produselor. Activitatea noastră principală este extracția uleiului prin metoda tradițională de presare la rece din semințe culese de pe meleagurile Bucovinei și alese cu grijă pentru a oferi un produs proaspăt, de o calitate superioară, gustos și bogat în vitamine.

Obținerea uleiului presat la rece
Pentru obținerea uleiului, materia primă este strivită printr-un proces de malaxare lent, care încurajează uleiul să se adune. Pentru a extrage uleiul, asupra semințelor mărunțite se aplică o presiune, forțând eliminarea uleiului din acestea. Uleiul presat la rece veritabil (așa numitul extravirgin) se obține doar din prima presare a semințelor. După ce uleiul a fost extras, este strecurat printr-un filtru făcut din fire de bumbac, ce are rolul de a reține eventuale impurități. În mod tradițional la nivel mondial uleiul se extrage din semințe oleaginoase: soia, floarea soarelui, măsline, porumb, in sau rapiță. În ultima vreme, datorită cercetărilor, s-a ajuns ca uleiul să se poată extrage aproape din orice plantă, în special din semințele acesteia, care concentrează în mod natural cea mai mare cantitate de grăsimi.

Folosirea uleiurilor presate la rece
Pentru preparate în care aroma de ulei joacă un rol important, uleiul presat la rece este în general superior altor tipuri de ulei și de aceea este cel mai preferat. Puterea uleiurilor presate la rece, naturale, obținute din semințe de calitate, consumate în mod regulat ca parte din viața noastră pot să ne ajute să ne schimbăm stilul de viață, stilul alimentar și ne pot oferi o stare de bine.

“În zilele noastre consumatorul caută tot mai mult produsele sănătoase, naturale și proaspete, de aceea credem cu tărie ca uleiul nostru reprezintă valorile familiei, valorile tradiționale ale meleagurilor Bucovinei și imaginea noastră față de consumator”
vezi mai mult