CERASUS PUTEREA NATURII SRL are:

Identitate confirmată.

Adeverință medicală veterinară confirmată.

Producător verificat.

Autorizații DSV confirmate.

Alte certificate confirmate.

Zile de livrare

Am Livrare In Tara:1

Contact:

  • Strada Mihai Eminescu Nr.121

    Galati jud. Galati

    vezi hartă

Distribuie:

Pulbere organică din lucernă verde

comandă minimă: 1lei

Vezi de asemenea si cele 8 de produse ale producătorului
  • Livrare la domiciliu.

    Verificați programul

  • Livrare produse în țară.

Descriere gospodărie

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.
Nu, nu am spus-o noi, ci George Bernard Shaw. Dar, ce-ar fi dacă, am face chiar din sănătate un ţel de urmat? Ce poate fi mai frumos să îţi doreşti să trăieşti armonios, bucurându-te de viaţă, de natură, alături de cei dragi ţie? Noi, cei de la Cerasus, tocmai acest lucru ni-l dorim, atât pentru noi, dar şi pentru cei din jur. Pentru că nimic din ceea ce este uman nu ne este indiferent şi pentru că am învăţat, pe pielea noastră, faptul că este mai bine să previi decât să tratezi, ne-am hotărât să punem bazele Cabinetului de Nutriţie Cerasus – locul unde s-au născut rețete originale de tratamente naturiste şi produse naturiste, puse în slujba sănătății.
Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere (slăbire şi detoxifiere) sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat, fiind vizate de către Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului (IBA România).

Deşi suntem încă mici avem, însă, suflet mare şi ne dorim să vă fim mereu aproape. Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre. Comenzile se onorează oriunde în țară, prin curier rapid.

”De învățat înveți multe și de la toți. Dar profesor nu e decât cel care te învață să înveți.”, afirma Constantin Noica în Carte de înțelepciune, Îndrumător pentru tineri. De aceea a luat ființă și site-ul Cerasus Puterea Naturii. Aici, în această mini-bibliotecă online, veți găsi articole despre sănătate, fericire, viață trăită frumos. Pentru că sănătatea este măsura fericirii nostre, noi, cei de la Cerasus Puterea Naturii, dorim să împărtășim din experiențele noastre și să învățăm împreună cum este mai bine pentru noi să trăim.
vezi mai mult