Fiind o afacere de familie, am profitat de faptul că suntem vânători și pescari. Marius, Dan, Tibi, Ion au colindat Munții Ciucaș și au învățat să se apovizioneze cu vânat și păstrăv numai din această regiune.
Cotrobăind prin caietele vechi, am găsit rețete ce ne-au adus aminte de vremurile de demult când, adunați în jurul sobei, ne înfruptam din bunatatile pregătite tradițional.
Am pornit astfel în căutarea celor mai bune surse de materie primă, în așa fel încât, toate rețetele ”vinovate” pentru fiecare îmbucătură , sa ne aducă mai aproape de gustul tradițional regional românesc.
La noi, măcelarul, Dan se ocupă ca toate ingredientele sa fie 100% naturale si atent selecționate, astfel încat să nu ne abatem de la rețetele vechi și să obținem gustul care să ne ducă cu fiecare îmbucătură mai aproape de aromele tradiționale.
Micii si produsele pentru gratar sunt dupa o rețeta a anilor 1930 din Centrul Vechi al Bucurestiului.
vezi mai mult