Conacul Hancu are:

Identitate confirmată.

Adeverință medicala confirmată.

Autorizații DSV confirmate.

Alte certificate confirmate.

Contact:

  • Pref. Vasile Moldovan, nr 50

    Tarnaveni jud. Mures

    vezi hartă

Distribuie:

Pachet Detox MC

comandă minimă: 50lei

Vezi de asemenea si cele 8 de produse ale producătorului
  • Livrare produse în țară.

Anunțuri

  • Conacul Hancu, in complot cu Mos Nicolae :), va ofera un dulce sanatos si va asteapta comenzile cu nerabdare. Poftiti la sucuri naturale, sanatoase si voioase! Caci am pus si un strop de dragoste in f

    Data: 02.12.2021

Descriere gospodărie

Conacul Hancu se afla in Tarnaveni, Jud Mures. Aici, in anul 1918, groful Gyarfas Elemer, la acea vreme membru al Parlamentului de la Budapesta, demareaza construcția conacului care este astăzi sediul administrativ al S.C. Agromec Tânăveni S.A. In anul 1947, Gyarfas Elemer este expropriat, conacul si cele 50 ha de pamant pe care le detinea trecand in proprietatea statului roman. In aceasta perioada se refac livezile de pomi fructiferi si se plantează 400 de pruni, 300 de meri, 150 de caisi, 50 de piersici, 50 de cireși, 50 nuci, 50 de peri, 50 de vișini. Se construieste si o sera de legume, existand si azi. In anii 2004 – 2005 se executa lucrari de refacere a conacului, pastrandu-se arhitectura initiala a acestuia.
Iata niste imagini din momentul prezent cu conacul, livezile si imprejurimile: https://www.youtube.com/watch?v=wayw40yqERs.
Toamna producem minunate sucuri naturale din fructe si legume, productie proprie.
Va asteptam sa ne vizitati si sa gustati bunatatile noastre din gradina!
https://conaculhancu.ro/galerie/
vezi mai mult