Dealul Sofiei are:

Identitate confirmată.

Certificat ECO / BIO / Biodinamic confirmat.

Alte certificate confirmate.

Contact:

Distribuie:

Suc mere fara zahar

comandă minimă: 100lei

Vezi de asemenea si cele 1 de produse ale producătorului
  • Livrare la domiciliu.

  • Livrare produse în țară.

Descriere gospodărie

Noi suntem familia Dealul Sofiei. Proiectul Agromass Biofood a inceput in anul 2013 cand eram in cautarea unei cai de urmat pentru viitor ideea a venit din partea unei rude si asociat in cadrul Agromass Biofood cu conditia sa facem agricultura ecologica. Dealul Sofiei a luat fiinta 7 ani mai tarziu.

Numele „Dealul Sofiei” provine de la numele primei si ultimei doamne care a locuit in zona repectiva. Ferma noastra se afla in vechea vatra a satului Raducesti, comuna Topliceni.
Ferma noastra este compusa din vii si livezi certificate ecologic. Livada noastra are in componenta: ciresi, pruni si meri. Anul acesta am reusit sa ne indeplinim dorinta de a face suc ecologic din mere.

Desi perioada fructelor a luat sfarsit noi va punem la dispozitie mere Generos si Florina si sucul nostru ecologic produs din merele proaspete culese.
Chiar daca este greu, chiar daca produsele se vand cu dificultate personal cred ca acest domeniu al agriculturii ecologice si in Romania va avea si un viitor. Din punctul nostru de vedere agricultura ecologica este si va fi un domeniu de luat in calcul de toti cei care vor sa consume, sa creasca si sa comercializeze aceste produse.
Noi punem un mare accent pe produsele naturale fara compusi chimici si cata mai putina procesare chimica de aceea toate fructele si legumele sunt culese si pregatite pentru livrat manual. Si totodata punem accentul pe familie, un grup restrans de oameni, care ajuta la ducerea la capat a unui sezon de fructe si legume.
Aceasta firma/ferma a devenit un lifestyle, un lucru de care nu te poti dezobisnui si nici plictisi. Mereu exista un munte de urcat, noi terenuri de descoperit intr-o industrie destul de neprevazatoare.
vezi mai mult