Salmontana
Firma

Rating:

SC Salmontana SRL livreaza
pentru Cosul saptamanal Brasov




Vezi cosul
saptamanal

Salmontana are:

Contact:

Distribuie:

Salmontana

  • Nu livreaza produse în țară.



Produse Agroalimentare

Carne și pește
1
Păstrăv proaspăt eviscerat (1 kg) 36 lei
2
Păstrăv afumat (0.3 kg) 24 lei
Conserve și murături
3
Păstrăv în ulei (1 buc) 24 lei
4
Zacuscă de pește afumat (1 g) 25 lei
5
Zacusca de peste (1 g) 25 lei

Descriere gospodărie

Acesta pastravarie a fost infiintata in 1936 cu scopul de a produce puiet pentru repopularea fondului piscicol din Tara Barsei si asigurand alevini pentru pastravariile din zona pana in anul 1989. Din pacate a fost abandonata imediat dupa revolutie.

Din anul 1996 pastravaria a urmat o serie de modificari si modernizari in scopul de a mari productivitatea calitatea si cantitatea pastravului crescut aici.

Daca pana in 2012 cresterea pastravului se facea in bazine traditionale din 2012 s-a adoptat un sistem revolutionar si anume cel cu bazine circulare din polipropilena.

Acest sistem pe langa faptul ca practic a dublat capacitatea de productie a dus si la o imbunatatire accentuata a calitatii carnii intrucat mediul de crestere este mult mai curat.

Ne mandrim cu faptul ca hranim pastravii cu mancare naturala, fara hormoni sau alte bazaconii, in acelasi timp in care apa folosita este de izvor. Asadar, nu veti gasi gust de mâl la păstrăvii noștri.

Însă cea mai mare mândrie, este aceea că putem livra tot timpul anului păstrăv proaspăt (sau preparate din păstrăv, făcute în mica noastră bucătărie). Totul în 4 oameni, această afacere fiind una de familie.

Iar dacă vreți să vă convingeți de ceea ce facem, vă așteptăm cu inima deschisă, la noi în Prejmer.

vezi mai mult