Gospodăria lui Muntean Alina

Livrează la domiciliu: Da

Despre Gospodăria lui Muntean Alina

Și uite așa am ajuns și la Măieruș, pe Valea Bogății, într-un peisaj demn de filme documentare. Aer proaspăt, pădure deasă, natură cât cuprinde, oameni veseli și muncitori, animale jucăușe, câini de stână, lapte prospăt muls, brânză delicioasă, gem de căpșuni, sirop și roșii de grădină. Nici că ne-am mai fi lăsat duși, credeți-ne pe cuvânt! Pentru cei care ați fost la agapa din iulie, ați făcut deja cunoștință cu Alina, cea care se străduiește să pună în valoare produsele din lapte de capră pe care familia ei le produce cu mult drag și multă pasiune. Ne-a surprins autenticitatea produselor, însă și dorința Alinei de a veni cu idei năstrușnice, care tare ne-au încântat - plănuiesc să facă și iaurt de capră, cu sau fără fructe, au urdă de capră, dar și brânză frământată! Este musai să încercați aceste deosebite preparate, căci nouă ne-au plăcut tare!

Garantăm că nici un fel de brânzică nu este amestecată cu alt tip de brânză, de la alte animale, totul este 100% de capră, 100% de la stâna din Măieruș. Cele 85 de capre se hrănesc doar cu muguri din copaci, plante medicinale, frunze și iarbă.

O să vă placă tare mult de Alina, noi suntem deja clienți fideli, căci ne-am îndrăgostit și de produse, însă și de personalitatea acestei dragi fete muncitoare. Și da, vom merge să stăm la stână câteva zile, unde vom face un mini-documentar, sperăm noi, cât de repede. Este valabil și pentru voi, dacă doriți să le faceți o vizită, căci primesc pe oricine, ba chiar plănuiesc să facă tabere pentru copii și multe asemenea!


Dumnezeu să vă-mburde-n Rai și să vă ție-n palmele Sale!

vezi mai mult

Zile de livrare

Luni:Brasov
Miercuri:Brasov
Vineri:Brasov

Contact Muntean Alina

str.Morii 91, Maierus jud. Brasov (vezi hartă)

Arată numar de telefon

Trimite Mesaj

Partajează

Ajută-ne să promovăm acest gospodar