Gospodăria lui Marius - Povestea Mierii

Livrează la domiciliu: Da

Pretul transportului poate reprezenta un cost suplimentar. Aceste sume se vor discuta telefonic odata cu confirmarea comenzii telefonic de către gospodar. Așteptați telefonul gospodarului, iar dacă în termen de 3 zile răspunsul nu vine, vă rugăm trimiteți-ne un Email.

Comandă minimă: 50 lei

Produse Agroalimentare

Despre Gospodăria lui Marius - Povestea Mierii

Vezi atestat producător

Povestea Mierii a inceput in 1996 cand tatal meu, sub indrumarea unui bun prieten, a inceput sa faca primii pasi in apicultura. Desi doar un copil pe atunci, am fost atras de aceasta lume misterioasa a albinelor. De la varsta de 12 ani, viata mea cuprinde si aceste mici insecte care ne dau atat de multe produse minunate. In anul 2011 am hotarat sa urmez drumul deschis de tatal meu, si daca pentru el apicultura a fost un hobby pe langa locul de munca stabil, eu mi-am propus sa fac din aceasta ocupatie mai mult. Am inceput incet sa inmultim numarul de stupi din gradina, sa diversificam productia stupilor, si sa prezentam clientilor nostri produse naturale, curate si proaspete. Este important pentru noi ca mierea, polenul, propolisul, ceara sau pastura sa ajunga direct la consumatori, la cei ce apreciaza un produs natural si sanatos.

Noi avem vatra stupinei in comuna Dobarlau, la 30 de kilometri de Brasov. Pe parcursul anului, in functie de sezon si de florile ce infloresc in acea perioada, deplasam stupii la padurile de salcam si de tei si la lanurile de rapita si floarea soarelui. Incepand cu luna aprilie cand apar primele flori, ne pornim la drum prin tara, si pana la sfarsitul lunii iulie scriem pagini in Povestea Mierii, pagini cu miros de salcam, de tei, de rapita sau floarea soarelui.

Pentru cei interesati sa vada si pe viu cum se lucreaza intr-un stup, cum arata fagurii cu miere sau cum arata regina ii asteptam oricand la noi in stupina.

Pentru cei interesati de produsele noastre ii rugam sa viziteze pagina noastra de facebook unde avem poze si descriere pentru fiecare produs pe care il avem : https://www.facebook.com/PovesteaMierii/


vezi mai mult

Zile de livrare

Luni:Brasov
Marti:Brasov
Miercuri:Brasov
Joi:Brasov
Vineri:Brasov
Sambata:Brasov
Duminica:Brasov

Contact Marius - Povestea Mierii

Dobarlau, Brasov jud. Brasov (vezi hartă)

Trimite Mesaj

Partajează

Ajută-ne să promovăm acest gospodar