Gospodăria lui Ferma Blajinilor

Livrează la domiciliu: Da

Comandă minimă: 50 lei

Produse Agroalimentare

Despre Gospodăria lui Ferma Blajinilor

Vezi atestat producător

Ferma Blajinilor din Fundata, județul Brașov, este o fermă la altitudinea de 1300m.

Produsele Fermei Blajinilor sunt: brânzeturi (caș dulce, caș afumat, telemea, brânză de burduf), ouă de găină și carne de vită și găină (sporadic).

Cine se îngrijește ca aceste produse să fie naturale sunt cei doi soți Blaj. Numele lor de familie a inspirat și numele fermei de familie: Ferma Blajinilor. 

Nutrețul este cel oferit de zona de munte, un fân cu calități deosebite (vorba cuiva: “aici, dacă rupi un pumn de iarbă, le poți pune direct în ceai”). Locurile sunt îngrijite permanent, încă dinainte de topirea totală a zăpezii prin împrăștierea gunoiului, târșit, curățat de vreascuri și altele, cu alte cuvinte: tratament (îngrășământ) natural!

Animalele locuiesc în grajd, au adăpători, deci au apa la discreție. Dimineața și seara, la ore stabilite, le îngrijim: curățăm bălegarul, resturile de fân; apoi le dăm animalelor fân și tărâțe; mulgem văcuțele sau lăsăm vițelușii să pape singuri de la mamele lor. Atunci când sunt afară, există un recipient permanent cu apă la dispoziția lor, iar iarba au cât cuprinde privirea....

Ne dorim ca pe viitor, să aducem oamenii de la oraș către noi, să-i readucem în natură și să îi ajutăm să o aprecieze. Intenționăm să organizăm tabere pentru copii în care să abordăm mai multe domenii ca sport, nutriție, dezvoltare personală. Mai avem multe alte idei pe care dorim să le dezvoltăm în viitor în preajma fermei.

vezi mai mult

Zile de livrare

Marti:Brasov

Contact Ferma Blajinilor

Str. Principală nr.103, Fundata jud. Brasov (vezi hartă)

Trimite Mesaj

Partajează

Ajută-ne să promovăm acest gospodar

Noutăți de la Ferma Blajinilor

vezi mai mult