Eticheta mallțărănesc

O marcă a comunității. Malțărănesc


Ei bine, da, demarăm cel mai curajos proiect din România adresat gospodăriilor de subzistență și a micilor firme care nu au puterea de a ajunge la clientul final. De a comunica de a-și face marketing.

Vă propunem o marcă de produse la care fiecare gospodar neaoș să poată să aibe acces într-un mod facil. Este vorba de produsele mallțărănesc, o marcă ce adună pe cei vrednici și dornici de a fi cei mai buni, cu produse selectate. Pentru întreaga Românie!

Gândește-te că vezi această etichetă în Banat, Maramureș, Transilvania, Oltenia, Moldova sau Dobrogea. Această etichetă îți va garanta calitatea produselor. Fie că vorbim de produse agroalimentare sau de meșteșugărie și artizanat, venite din partea producătorilor din toată țara, aceste produse vor duce mai departe gustul autentic și tradiția noastră milenară. 


Cum se obțin etichetele mallțărănesc

Procesul este unul extrem de simplu:

A Produse agroalimentare

 1. Te înregistrezi pe platforma noastră folosind acest link https://malltaranesc.ro/register. Sau dacă deja ești atunci te loghezi.
  Atenție: pozele de la tine din gospodărie și descrierea gospodăriei trebuie să fie clare. Curățenia ne interesează cel mai mult
 2. Îți adaugi produse în cadrul magazinului tău proaspăt creat. 
 3. Oată adaugate produsele, poți să trimiți spre etichetare cu mallțărănesc din produsele tale. În această etapă, dacă ai produse primare, va trebui să adaugi certificatul de producător. Dacă ai produse procesate, ne vor trebui acte doveditoare (analize sanitar veterinare) că produsul  tău este bun. Pentru gemuri, dulcețuri, zacuști acceptăm pentru cantități sub 100 de borcane lipsa acestor acte, însă este foarte important să ne convingeți din poze că bucătăria dumneavoatră este impecabilă. 
 4. Pentru mici companii înregistrate toate produsele trebuie să aibă analize sanitar-veterinare
 5. După completarea formularului, cererea va fi analizată de colegii noștri, si fie că răspunsul este unul pozitiv sau negativ, îl vei primi în maxim 3 zile lucrătoare. Dacă răspunsul este pozitiv, vei primi din partea noastră etichetele pentru produsele alese. 

În acest moment, produsele tale vor fi promovate în mediul online, iar tu vei putea să vinzi atât online, cât și în târguri produsele pentru care ai primit etichetă. Când ți se termină, vei face o nouă solicitare către noi, iar noi vom fi bucuroși să o onorăm.

B Produse de meșteșugărie

 1. te înregistrezi pe platforma noastră folosind acest link https://malltaranesc.ro/register
  Atenție: pozele de la tine din gospodărie și descrierea atelierului trebuie să fie clare. 
 2. Îți adaugi produse în cadrul magazinului tău proaspăt creat.
 3. Odată adaugate produsele, poți să trimiți spre etichetare cu mallțărănesc din produsele tale. 
 4. După completarea formularului, cererea va fi analizată de colegii noștri, si fie că răspunsul este unul pozitiv sau negativ, îl vei primi în maxim 3 zile lucrătoare. Dacă răspunsul este pozitiv, vei primi din partea noastră etichetele pentru produsele alese.

În acest moment, produsele tale vor fi promovate în mediul online, iar tu vei putea să vinzi atât online, cât și în târguri produsele pentru care ai primit etichetă. Când ți se termină, vei face o nouă solicitare către noi, iar noi vom fi bucuroși să o onorăm.

Atenție: prin acceptarea condițiilor de licențiere, ne permiți să îți vizităm gospodăria.

Pentru alte întrebări îți stăm la dispoziție la email: contact@malltaranesc.ro sau la telefon 0788 419 771


Hai să salvăm produsele românești! Hai să mâncăm mai sănătos! Hai să salvăm țăranii noștri, avuția cea mai de preț a României!


ÎNCEPEM?