Minunea de chefir

Chefirul nostru îl obținem din lapte proaspăt integral, muls de doar câteva minute, împreună cu ciuperca tibetana. Studiile recente asupra consumului de chefir au aratat si demonstrat proprietatile antitumorale si antimutagenice. Beneficiile consumului: *reglează activitatea intestinală *combate colita şi crampele stomacale *ajută la menţinerea unei digestii sănătoase *ajută la curăţarea colonului şi la menţinerea unei flore intestinale bune *stimulează sistemul imunitar *creşte longevitatea (Bulgaria e recunoscută pentru centagenarii săi, din pricina consumului mare de produse lactate fermentate) *aduce în organism un aport de substanţe nutritive, enzime şi vitamine, fermenţi naturali şi microorganisme benefice care ajută organismul şi îl întăresc *ajută în curele de slăbire, dacă este urmată şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi animale, însoţită de exerciţii fizice regulate *are efect uşor laxativ, dar totodată ajută la formarea scaunului *îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi calitatea sângelui *reglează mecanismele de apărare ale organismului *vindecă boli ale inimii, ale vaselor coronariene şi dizolvă colesterolul depus pe vasele sanguine (a se consuma ulei presat numai la rece şi seminţe de dovleac, in, floarea soarelui crude, neprăjite) *ajută ficatul şi pancreasul, colecistul şi splina *curăţă canalele prin care circulă fierea şi dizolvă în timp calculii biliari *vindecă stomacul, intestinele, duodenul şi închide ulceraţiile Atenţie - în caz de hiperaciditate gastrică se va bea cu linguriţa. *ajută rinichii şi uretrele *ciuperca produce singură antibiotice, vindecând astfel zonele inflamate din organism *reglează tensiunea arterială *împiedică şi frânează producerea metastazelor *împiedică îmbătrânirea prematură *ajută în depresii şi stările de oboseală a organismului *ciuperca conţine toate vitaminele vieţii *normalizează definitiv procesele metabolice din organismul uman. *ajută în bolile alergice *eficientă şi în bolile de plămâni *eficientă în boli ale ficatului şi bilei – dizolvă ţesuturile bolnave şi înlesneşte eliminarea lor *eficientă în tratarea bolilor inflamatorii *curăţă organismul de toxine – elimină rezidurile metabolice, colesterolul, sărurile metalelor grele, etc *în tratamentul diabetului – normalizează glicemia *întinereşte organismul – încetineşte îmbătrânirea celulelor *măreşte resursele interioare ale organismului – ameliorează memoria, atenţia, *vindeca boli ale inimii, ale vaselor coronariene si dizolva colesterolul Ciuperca produce singura antibioticele, vindecand astfel zonele inflamate din organism. Ciuperca poseda toate vitaminele vietii.