Nugatisimo
Firma

Rating:

Nugatisimo are:

Identitate confirmată.

Autorizații DSV confirmate.

Alte certificate confirmate.

Contact:

  • Sat baldovinesti comuna vadeni strada dorului

    Baldovinesti jud. Braila

    vezi hartă

Distribuie:

Nugatisimo

comandă minimă: 50lei

  • Livrare produse în țară.

Descriere gospodărie


Nuga – primul produs lansat şi cel mai căutat de la începuturi şi până astăzi, cu 14 milioane de bucăţi vândute, anual.

“Nuga- Nugatisimo. Dupa ce o guşti, o vei iubi. Apoi vei deveni dependent de ea.”

Turta dulce – lansată în 1994 după o reţetă tradiţională, fără conservanţi şi e-uri.

Prăjituri de casă – lansate în 1998 într-o varietate de sortimente, de la nuci tradiţionale cu cremă fondant la paleuri cu crema de cacao şi fursecuri cu jeleu de fructe.

Halviţa cu alune – relansat în 2013, sub o altă înfăţişare, cu un gramaj accesibil şi o bogaţie de arahide care accentuează gustul tradiţional.

Biscuiţi cu ovăz – lansaţi în 2015 şi produşi din ingrediente naturale, fără conservaţi şi e-uri, cu un conţinut redus de zahăr şi calorii.

Cornete de nuga cu ciocolată – lansate în 2019, pentru a ne reaminti de bunătăţile copilăriei şi cu un raport calitate-preţ excelent.

Descoperă-ne produsele şi retrăieşte ceva din viaţa atât de dulce a copilăriei!


Produsele Nugatisimo sunt realizate cu migală, în proporţie de 80% manual, din ingrediente naturale, proaspete şi româneşti.

Gustul autentic Nugatisimo este dat de păstrarea tehnicilor de fabricare artizanală şi de creativitatea în combinaţia aromelor.

Calitatea, onestitatea, integritatea, ca valori fundamentale, au făcut ca Nugatisimo să cucerească piaţa dulciurilor şi să stăruiască acolo vreme de mai bine de 30 ani.


Nugatisimo este şi despre oameni, despre o echipă de încredere în care ai toată baza, fiecare extrem de bun în ceea ce face.


vezi mai mult